Välkommen Maria Tiger, ny senior projektledare på Scandinavian Enviro Systems

Enviro utökar koncernledningen och rekryterar Maria Tiger, projektledare med 15 års erfarenhet från industrin, främst inom olja, gas och energisektorn. Maria ansvarar för drift, resultat och struktur i de projekt Enviro medverkar i, just nu är fokus på samarbetet med däcktillverkaren Michelin.

– Min roll blir att säkerställa ett smidigt samarbete mellan kunder och samarbetspartners, se till att vi följer budget, lever upp till uppsatta villkor och att kvalitetssäkra Enviros leveranser. Jag tror att mina erfarenheter inom energi och industri kommer att kunna bidra till en gynnsam utveckling, säger Maria Tiger, ny projektledare på Enviro.

Maria Tiger började sin tjänst på Enviro i juni 2020. Hon är maskiningenjör och har arbetat som konsult och projektledare i 15 år med bland annat olja-/gasleverantörer och fordonsindustrin.

– Jag är van att driva så kallade Energy Performance Contracting-projekt och har arbetat på industriföretag som är nära besläktade med Enviro. Min roll som projektledare är viktigt för företag i Enviros utvecklingsskede och jag ska ansvara för projektens framdrift, budget och resultat.

Som projektledare och medlem i ledningsgruppen kommer Maria även arbeta med Enviros kundrelationer genom att knyta kontakter, bygga relationer och engagera samarbetspartners för att skapa bra möjligheter för framtida projekt. Det är viktigt inte minst gällande samarbetet med Michelin där målsättning är att tillsammans bygga en anläggning baserad på Enviros teknologi.

– Enviro är ett intressant företag med en aktuell tekniklösning som har betydelse för vår framtid och miljö, och som är inne i ett väldigt spännande tillväxtskede, säger Maria Tiger.

Bakgrund och utbildning

Maria Tiger är maskiningenjör och har arbetat som projektledare i 15 år. Hon kommer senast från Segula Technologies och har tidigare arbetat på Camfil Power System med bland andra Siemens Industrial Turbomachinery. Maria har lång erfarenhet av att driva projekt där energieffektiviserande åtgärder finansieras med framtida garanterade besparingar.

« Se alla nyheter