Lyssna när Enviros vd Thomas Sörensson gästar the Tyre Recycling Podcast

Den 16 april deltog Enviros vd Thomas Sörensson på the Tyre Recycling Podcast, där han berättade om samarbetet med Michelin, Enviros starka position och potential på marknaden och expansionsplanerna framåt.

The Tyre Recycling Podcast intervjuar framstående profiler inom däckåtervinningsindustrin och är skapad av en av världens ledande tidskrifter inom däckåtervinning, Tyre & Rubber Recycling.

Hela avsnittet hittar du här (på engelska).

Från podcasten, Thomas Sörensson om samarbetet med Michelin och den senaste tidens uppmärksamhet:

”Det är en fantastisk position att vara i, något som har tagit oss många år att nå och det är som du säger en game changer. Inte bara för oss som företag utan också för branschen i allmänhet. De som har följt pyrolysindustrin i många år vet att det har skett några motgångar längs vägen, både vad gäller kvalitet och konsistens, men också för att marknaden verkligen ska ta sig an utmaningen ur en hållbarhetsvinkel. Och det är vad Michelin gör nu, de tar en position från industrisidan och sammankopplar den med den tillgängliga tekniken. För oss är detta naturligtvis en grund för att starta den verkliga expansionen av vår teknik och jag hoppas att detta kommer att bidra till att bygga upp marknaden för hållbara fillers [fyllnadsmedel].”

« Se alla nyheter