Tydlig trend: Hållbarhet i fokus på The Tire i Köln

Enviros vd Thomas Sörensson och försäljningschefen Fredrik Olofsson var på plats på den internationella däckmässan The Tire i Köln i slutet av maj. Förutom ett föredrag om företagets arbete med återvunna material i däck- och gummibranschen hölls flera samtal och dialoger med däckaktörer.

– Slutsatsen från mässan är att den hållbara utvecklingen inom däckbranschen går framåt snabbare och på bredare front än någonsin. Ambitionen att gå över till återvunna material såsom rCB är tydlig bland en stor del av däckproducenterna, säger Fredrik Olofsson, försäljningschef på Enviro.

På mässan var återvinningssegmentet för första gången representerat med en helt egen seminariedel. Enviro talade tillsammans med ett antal andra aktörer om trender och utvecklingen inom däckindustrin.

– Det är alltid intressant att träffa och samtala med våra kollegor inom återvinningssektorn – för att kunna genomföra paradigmskiftet till en cirkulär ekonomi behöver vi ha sällskap av många andra aktörer som arbetar åt samma håll, säger Fredrik Olofsson.

« Se alla nyheter