Enviro talare på Waste Management Forum i Prag

Nu kommer vd Thomas Sörensson att presentera Enviros unika miljöteknik på Waste Management Forum i Prag 18 maj. Konferensen arrangeras av den svenska ambassaden och Business Sweden tillsammans med Tjeckiens miljö- och energidepartement.

– Tjeckien är en intressant marknad med tydliga mål gällande materialåtervinning. Jag kommer prata om hur Enviros teknik möjliggör hållbar däckåtervinning och hur en cirkulär hantering av däckråvaran kan fylla gummiindustrins behov av kimrök, säger Thomas Sörensson.

Konferensens syfte är att utbyta erfarenheter och främja samarbetet mellan Tjeckien och Sverige kring hållbar avfallshantering.

– Sverige ligger i framkant när det kommer till miljöteknik, hanteringen av uttjänta däck är en viktig del av en hållbar avfallshantering. Det här är ett utmärkt forum för samarbete mellan länderna och ett bra tillfälle att presentera Enviro för den tjeckiska marknaden.

Waste Management Forum är ett av många arrangemang dit Enviro bjuds in för att föreläsa om sin teknik för återvinning av däck och utvinning av kimrök.

– Det är inspirerande att intresset växer både från marknadsaktörer och från myndighetshåll. Både tekniken och produkten har fått en marknadsacceptans och jag har stora förhoppningar på de kommande månaderna, säger Thomas Sörensson, vd för Enviro.

« Se alla nyheter