Enviro på Tire Technology Expo i Hannover 5–7 mars

Tire Technology Expo är en av världens främsta teknikmässor som täcker hela spektrumet av däckindustrin. Den 5–7 mars samlas världens ledande tillverkare och teknikutvecklare från industrin i Hannover och Enviros försäljningschef Fredrik Olofsson kommer vara på plats för möten med flera internationella aktörer.

– Det här är en viktig plattform för Enviro eftersom vår position är i knytpunkten mellan teknikutveckling och däckindustrin. Vårt fokus ligger på att introducera återvunnen kimrök, rCB, som en ny global och standardiserad handelsvara och det finns tydliga indikationer på att branschen är redo för en omfattande introduktion av återvunna material. Jag kommer under mässan ha möten med aktörer inom däckindustrin och internationella bolag från andra industrier.

Under Tire Technology Expos konferensdel delger företag, forskare och andra aktörer sin syn på hållbarhet, däckutveckling och affärsstrategier kopplat till teknikutvecklingen. En stor del handlar om återvinningsteknologier.

– Flera av de globala däcktillverkarna som deltar på konferensen har uttalade ambitioner och mål kring återvinning av uttjänta däck och strategier för att införa rCB i produktportföljen, vilket kommer leda till en kraftigt ökad efterfrågan. Enviro är världsledande inom pyrolys och rCB och för att möta industrins behov behöver vi sällskap av fler inom olika återvinningsteknologier.

Läs mer om Tire Technology Expo

« Se alla nyheter