Den 3 oktober 2018: Hej, Thomas Sörensson, vd på Enviro!

Det har varit en händelserik tid för Enviro och ni har haft flera besök till anläggningen i Åsensbruk. Vilka kan du berätta om?

– För någon vecka hade vi besök från TreadCraft från USA för fortsatt dialog kring projektet i Buffalo. Tillsammans arbetar vi med en aktivitetsplan som på bästa sätt ska ta oss till projektstart.

– Sedan fick vi besök av en av världens största tillverkare av OTR-däck (Off the Road) som fortsätter testerna på vårt material i olika applikationer i deras segment. Det är ett samarbete som långsiktigt blir mycket värdefullt för Enviro och våra anläggningskunder.

Enviro deltog också som sponsor vid Carbon Black World 2018 i Düsseldorf i slutet av september, vilka var höjdpunkterna där?

– Varje gång vi deltar på mässor och konferenser som Carbon Black World märker vi att intresset och behovet för oss som arbetar inom återvunnen råvara växer stort, och det är tydligt att branschen ser Enviro som ett reellt alternativ. Vi hade flera möten där även Windspace, som är vår kund i Danmark, var med.

Vad står på agendan framöver?

– Vi har fler inbokade besök till anläggningen i Åsensbruk de kommande veckorna, bland annat från England, Kina och Danmark. Sedan är vår försäljningschef Fredrik Olofsson med på Innovative Truck and Bus Tire Development Forum i Amsterdam 4–5 oktober för att presentera Enviro. Jag har också bjudits in till Port of Rotterdam för att presentera vår teknologi som en potentiell del i deras strategiarbete för hållbarhet.

« Se alla nyheter