Karriär

Enviro letar ständigt efter nya duktiga medarbetare som vill bidra till arbetet med att etablera Enviros teknik runt om i världen och till en hållbar och cirkulär produktion i däck- gummi- och plastindustrin.

Lediga tjänster

Elektriker/ instrumentare – Åsensbruk
2022-03

Arbetsuppgifter och din bakgrund
Du ingår i ett glatt underhållsteam med andra elektriker/ instrumentare, mekaniker och i ett nära samarbete med processoperatörerna, tillsammans skapar vi förutsättning för att produktionen ska fungera med hög effektivitet och tillgänglighet. Du jobbar med förebyggande el- och instrumentunderhåll inklusive kalibrering samt felsökning och felavhjälpning på el- och instrumentutrustning.

Vi arbetar tillsammans i olika projekt och förbättringsarbeten. Både planerade, förbyggande och akuta behov. Säkerhet är mycket viktigt för oss och du ansvarar för att skydds- och säkerhetsföreskrifter följs. Arbetet innebär stor variation och samarbete mellan olika discipliner.

Du jobbar dagtid och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Personlighet och kompetenskrav
Du är en person som tycker om att lösa uppgifter. Både själv och med andra. Du har en vilja att samarbeta och delar med dig till andra av din kunskap. Du planerar och kvalitetssäkrar ditt arbete, är effektiv och bidrar till att ständiga förbättringar sker. Du är noggrann, vaksam och har förmåga att jobba både i det som måste lösas här och nu men även framåt. Vi sätter säkerheten som högsta prioritet och det är viktigt att Du följer rutiner och bidrar till förbättringar inom säkerhetsarbetet.

Vi erbjuder
Vi är en arbetsplats med stor variation i arbetsuppgifter, högt engagemang och gediget samarbete. Tyre Recycling och Enviro satsar på att bli en attraktiv arbetsgivare som en del i strategin för at bibehålla den marknadsledande positionen och här blir du en viktig del i vår gemensamma framgång.

Om oss
Bolaget är ett helägt dotterbolag till Scandinavian Enviro Systems AB, ett världsledande företag inom materialåtervinning och omställning till hållbara material. Vår patenterade teknologi möjliggör exempelvis en reduktion av CO2-utsläppen med över 93% där vårt återvunna material ersätter fossilt producerad kimrök.

Scandinavian Enviro Systems har som ambition att bygga kapacitet motsvarande 900 000 ton uttjänta däck per år under en tioårsperiod och har nu flera internationella projekt i pipeline där vår patenterade teknologi skall kommersialiseras. För att möta den ökande efterfrågan på mer hållbara och cirkulära material behöver vi förstärka vårt team med ytterligare kompetenser.

Arbetsplatsen ligger i Dalsland, närmare bestämt i Åsensbruk, här återvinner vi de värdefulla råvarorna från uttjänta däck som sedan levereras till Svenska och internationella kunder inom exempelvis däck- och gummitillverkning, plastindustrin samt raffinaderi- och kemiindustrin. Våra kunder finns över hela världen.

Skicka din ansökan till:
info@envirosystems.se
jan.olsson@tyrerecycling.se

 

Operatörer – Åsensbruk
2022-03

Vi söker nu drivande, ansvarstagande och resultatinriktade Operatörer till vår materialåtervinning i Åsensbruk. Arbetet innebär treskiftsarbete, där du ingår i ett arbetslag vars mål är att materialåtervinna värdefulla resurser ur uttjänta däck. Inledningsvis är placeringen, efter introduktion, på ett skiftlag för upplärning av process och styrsystem.

Läs mer och ansök här

 

Automationsingenjör – Göteborg/hybrid remote
2021-12

Som Automationsingenjör på Scandinavian Enviro Systems kommer du bland annat att vara med och utveckla och underhålla befintliga och framtida anläggningar med avseende på automation/styrsystem, PCS7. Du kommer att arbeta med att skapa och uppdatera anläggningsdokumentation i COMOS / PAA samt koppling av denna till PCS7 och SIMIT. Du kommer sköta driftsättning av nya system/delsystem och anläggningsdelar, utveckla digital tvilling för framtida anläggningar genom implementation av simuleringsmodell (SIMIT), samt skapa operatörstränings-gränssnitt (HMI) i PCS7 / WinCC kopplat till Simit för virtuell driftsättning, certifiering av operatörer och övningsscenarion. Du kommer även arbeta med utbildning av operatörer samt upprättande av dokumentation och strategier för automation.

Läs mer och ansök här.

Mekaniker – Åsensbruk
2022-03

Arbetsuppgifter och din bakgrund
Som mekaniker hos oss kommer du ingå i ett underhållsteam med andra mekaniker och elektriker där uppdraget är att i nära samarbete med processoperatörerna, skapa förutsättning för en produktion med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina uppgifter består av förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik.

Vi söker dig som har verkstadsutbildning eller annan teknikerutbildning samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete, gärna från processindustri. Har du dessutom erfarenhet av hydraulik, svetsning, maskinbearbetning eller pumpteknik och arbete i underhållssystem och förebyggande underhåll är det meriterande.

Som mekaniker hos oss i Åsensbruk arbetar du dagtid, i framtiden med beredskap enligt schema. I arbetsuppgifterna ingår felsökning, reparation, underhåll och ombyggnad av all i fabriken förekommande mekanisk utrustning och rörsystem.

Personlighet och kompetenskrav
Du är en person som tycker om att lösa uppgifter. Både själv och med andra. Du har en vilja att samarbeta och delar med dig till andra av din kunskap. Du planerar och kvalitetssäkrar ditt arbete, är effektiv och bidrar till att ständiga förbättringar sker. Du är noggrann, vaksam och har förmåga att jobba både i det som måste lösas här och nu men även framåt. Vi sätter säkerheten som högsta prioritet och det är viktigt att Du följer rutiner och bidrar till förbättringar inom säkerherhetsarbetet.

Vi erbjuder
Vi är en arbetsplats med stor variation i arbetsuppgifter, högt engagemang och gediget samarbete. Tyre Recycling och Enviro satsar på att bli en attraktiv arbetsgivare som en del i strategin för at bibehålla den marknadsledande positionen och här blir du en viktig del i vår gemensamma framgång.

Om oss
Bolaget är ett helägt dotterbolag till Scandinavian Enviro Systems AB, ett världsledande företag inom materialåtervinning och omställning till hållbara material. Vår patenterade teknologi möjliggör exemplevis en reduktion av CO2-utsläppen med över 93% där vårt återvunna material ersätter fossilt producerad kimrök.

Scandinavian Enviro Systems har som ambition att bygga kapacitet motsvarand 900 000 ton uttjänta däck per år under en tioårsperiod och har nu flera internationella projekt i pipeline där vår patenterade teknologi skall kommersialiseras. För att möta den ökande efterfrågan på mer hållbara och cirkulära material behöver vi förstärka vårt team med ytterligare kompetenser.

Arbetsplatsen ligger i Dalsland, närmare bestämt i Åsensbruk, här återvinner vi de värdefulla råvarorna från uttjänta däck som sedan levereras till Svenska och internationella kunder inom exemplevis däck- och gummitillverkning, plastindustrin samt raffinaderi- och kemiindustrin. Våra kunder finns över hela världen.

Skicka din ansökan till:
info@envirosystems.se
jan.olsson@tyrerecycling.se

 

Processingenjör – Göteborg/hybrid remote
2021-12

I rollen som processingenjör kommer du att ingå i ett team av nyckelpersoner i ett marknadsledande, globalt företag inom hållbar däckåtervinning. Du stöttar hela koncernen med relaterade frågor och förväntas bidra till utvecklingen av företaget genom dina erfarenheter på flera plan. Enviro är ett team som gärna arbetar tillsammans och vi förutsätter att du också trivs bra med den arbetsformen när det är aktuellt.

Läs mer och ansök här.